Engineering00
Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Vrij ondernemerschap op basis van vakkennis, verantwoordelijkheid en passie.

Bij BlusGroep zitten de waarden vrij ondernemerschap, kennis van zaken, verantwoordelijkheid en passie voor het werk met vaste brandbeveiligingssystemen in onze genen.

Het navolgen van onze kernwaarden geeft BlusGroep de zekerheid dat het bedrijf bestaansrecht behoudt en gaat verder dan puur en alleen geld verdienen. De fundamentele waarden zijn de dagelijkse krachtbron tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden bij onze klanten en voor onze medewerkers.

Vrij Ondernemerschap

Bij BlusGroep is iedere werknemer een ondernemer. Het eerste en laatste aanspreekpunt voor onze klanten. We hebben een platte organisatie waarin veel ruimte is voor medewerkers om met onze klanten en opdrachtgevers verregaande planningen en werkzaamheden af te stemmen. Hierdoor kunnen onze medewerkers optimaal hun werk uitoefenen en zijn ze altijd in de lead. Tevens geeft het vrije ondernemerschap aan iedere medewerker de mogelijkheid om initiatief te nemen in het creëren van de voortdurende ontwikkelingen van eigen talenten en persoonlijke groeidoelstellingen.

Verantwoordelijkheid

In onze beleving hangt de kwaliteit van het op te leveren werk van het verantwoordelijkheidsgevoel van onze medewerkers. Voor ons betekend verantwoordelijkheid nemen in je werk enerzijds je verantwoordelijkheid kennen tegenover je collega’s, klanten en leveranciers en anderzijds je verantwoordelijkheid nemen voor jezelf als medewerker, zodat je fit blijft, de stress beperkt houdt en je je eigen carrierepad kiest.

Kennis

Zonder kennis geen kwaliteit en zonder kwaliteit geen tevreden klanten. We vragen van iedere medewerker om zich te blijven ontwikkelen. De meest ervaren medewerkers bij BlusGroep werken al ruim 20 jaar met Sprinklerinstallaties, waardoor nieuwe medewerkers vakkundig begeleidt worden in de praktijk. Kennis is voor ons één van de vier pijlers in ons werk.

Passie

’s Morgens uit je bed komen en met passie naar je werk gaan, goed in je vel zitten en alleen dingen doen die je echt leuk vind, dat is waar het bij BlusGroep omdraait. Het lijkt makkelijk gezegd en vaak een onmogelijke klus, maar we zijn ervan overtuigd dat als een medewerker met passie zijn werk uitvoert we tevreden klanten hebben en gelukkige medewerkers. Werkzaamheden die we niet leuk vinden besteden we uit of automatiseren we of we zoeken een nieuwe collega die het wel met passie kan uitvoeren. Zo houden we de sfeer en motivatie er goed in.